zabranjen skup roditeqa - deca nisu vlasnistvo drzave

Конц-Логор ЕУшвиц: Мали Ђокица забранио велики родитељски скуп за права деце

  • Родитељски скуп „За Слободу избора – деца нису власништво државе“ заказан за субоду 19 Мај на Тргу Републике у Београду неће бити одржан.
  • Велики родитељски скуп за дечја права забранио је начелник полицијске станице Стари Град Ђокица Драшковић, оценивши га високоризичним скупом где може доћи до неког сукоба (?)

У држави где се убице шетају слободни, а престоницом несметано шпартају хорде ИСИС-оваца са блискоисточних ратишта, за господина Ђокицу су највећа претња по безбедност – родитељи са малом децом у колицима.

Аутор: Периша Рељић

Конц-Логор ЕУшвиц:

Мали Ђокица забранио велики родитељски скуп

Деца (ни)су власништво државе

Очарани стањем људских права и организованим криминалом у здравству, група грађана је решила да своје задовољство јавно искаже на породичном скупу. Велики родитељски скуп за одбрану деце и породице „Децу вам НЕ дамо“ требао је да се одржи у суботу, 19-ог Маја на Тргу Републике.

Организатори скупа УГ „Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“, родитељи отетих беба и родитељи тешко оболеле деце су свој скуп уредно пријавили полицији. На великом породичном скупу је требало да се говори о отимању деце од ротиља, организованој крађи беба из породилишта и противуставној насилној вакцинацији.

  • Нагласак стоји на „требало“ је да се одржи и „требало“ је да се говори. Корпоративни фашизам као и сваки други облик фашизма свог највећег непријатеља види у слободи говора.

Само три дана пред одржавање породичног скупа „Деца нису власништво државе“, начелник полицијске станице Стари Граде Ђокица Драшковић је забрани родитељски скуп, оценивши га високоризичним скупом где може доћи до неког сукоба (?). Да иронија буде већа, реч је о истој полицији која десетине милиона евра троши за обезбеђење вашара педера, лезбејки и травестита – и то два пута годишње.

У држави где се убице шетају слободни, а престоницом несметано шпартају хорде ИСИС-оваца са блискоисточних ратишта, за господина Ђокицу су највећа претња по безбедност – родитељи са малом децом у колицима. Ђокица је родитељима и деци без предумишљаја укинуо Уставом гарантовану слободу кретања (Члан 39) и окупљања (Члан 54).

Изменом закона о имунизацији укинута су Уставом гарантована (Члан 25) људска права неповредивости физичког и психичког интегритета, а српска деца су „транспарентно реформисана“ у покусне куниће фармацеутске мафије. Такозвани „породични“ закон у Члану 60 даје могућност трајног одузимања деце услед одбијања вакцинације, а стране невладине организације су још 2016-е године (Atid Haieladim) почеле уносан бизнис куповине одузете српске деце ради даље препродаје породицама педера и лезбејки у Израелу, САД, Канади, Шведској и Немачкој.

Бизнис препродаје српске деце је започела докторка Јасмина Јанковић, која је за интерс америчке невладине организације „Reece’s rainbow“ странцима продавала српску децу за 8,000 $ „по комаду“. Случај је избио у јавност када су Американци рекламирали купљену „робу“, зато што им је докторка Јанковић продавала децу ометену у развоју. Цео случај је прошао без покретања кривичног поступка, а докторка је умрла природном смрћу без дана проведеног у затвору.

Преминула докторка је достојног наследника добила у невладиној организацији NALED, чије „сиве књиге“ садрже извршне наредбе државним органима, од којих се 14 односе на реформу здравства. Управо NALED-у можемо захвалити законе о насилној вакцинаији, трговини људским органима као извозном потенцијалу и најаву (засада још необавезне) ЕУтаназије.

Изменом закона о донорству уведен је термин „претпоствљена сагласност“ (о донирању телесних органа), а Чланом 15 је омогућено донирање (читај: продаја) страном лицу или организацији. Као велики мешетар у трговини српским месом означена је међународна корпорација „EuroTransplant International Fondation„ са седиштем у Verbeekstraat 21 (Лајден, Холандија).

NALED као главни промотер чиповања (биометријске идентификације) беба уједно форсира и електронски чиповане здравствене књижице. Најављено „олашкано остваривање права на здравствену заштиту“ за крајњи циљ има умрежавање у један централизовани (глобални) систем ради лакшег пописивања свих извозног потенцијала.

  • Глобални систем „великог брата“ ће на овај начин у сваком тренутку имати прецизну евиденцију „извозног ресурса“ окупиране Србије. Биометријска идентификација од сваке српске бебе прави потенцијални извор среће некој америчкој, канадској или израелској брачној заједници педера, лезбејки и транвестита.

Глобалисти су корпоративним фашизмом наметнутим у окупираним колонијама преузели власништво и комплетно управљање не само над природним, већ и људским ресурсима. Забрана породичног скупа је најбољи доказ да свемоћној корпоративно-фашистичкој држави не припадају само рудници злата, обрадива земља и пијаћа вода – већ и деца, а постхумно и наши телесни органи.

Војно поражена и демократски понижена Србија се налази под окупацијом не NATO трупа, већ колониста досељених из суседних држава. Комплетан механизам контроле поробљеног становништва – од врха власти, преко полиције, администрацвије, политичких и невладиних организација чине разни Драшковићи, Дачићи, Шешељи и остала браћа им Весељи.

Србијом владају они који нити припадају нашем народу – нити га воле.

Не можеш роба натерати на Слободу

Деца највеће богатство – Држава ће и децу продати странцима (2016)

Национални дан трговине људским органима

Више о забрани скупа у интервјуу Др Јоване Стојковић

Више о забрани скупа у интервјуу Проф Др Мила Алечковић