Registracija Members Only Area

Периша Рељић YouTube: „историјски“ Трећи Стрим & специјални додатак

Извор: Перун | Мој Избор YouTube канал
  • Објављено: Година 7.527. Месец Студен

Периша Рељић YouTube

„историјски“ Трећи Стим: Коларићу-ПејПалићу

Узевши у обзир да мој рад не финансирају ни владине, ни невладине организације, а да је добри наш Чика Сорош заузет састанчењем са представницима педерасте популације, једини начин функционисања сајта су – донације.

Након седмогодишњег волонтерског рада и бепслатних прегледа, читања и преноса мог рада, принуђен сам да у догледно време уведем регистрацију чланова и „Members Only“ на сајту.

Годишња чланарина за сав садржај, податке и иниформације биће у рангу претплате за велику пропаганду лажи – РТС, а са 20-ак донираних евра имаћете годину дана пун приступ свим садржајима, видео материјалу, „информацинама“ и приватном Стриму, који такође неће бити јавно доступан.

Поред пуног приступа садржају, регистровани корисници ће на мрежном порталу „АнАрх“ моћи да направе свој профил, имају приватну комуникацију, праве групе и чет форуме…


Годишња Чланарина је 20 евра, титулу „Спонзора“ уз трогодишње чланство добијате донацијом 50, а звање „Почасног Члана“ и десетогодишњу претплату на сајт добијате уз донацију од 110 евра.

PayPal:   Perisa.Art@Gmail.Com

PostNet:  064-55-25-127

на име: Периша Рељић


Специјални додатак: „Ноћ Ломача“ (римејк)

Не(т)Ко бјеше Геј Факер

Remember, remember the Fifth of November,
The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot.