himera-po-narudzbini-perun

Наслови: Професионални узгајивач вештачких органа – Обновимо градиво: Химера по наруџбини

Наслови: НСПМ

Ана Брнабић: Нека од занимања која ће постојати у будућности су – узгајивач вештачких органа

  • Говорећи на тему „Образовање у Србији – послови за будућност“, Брнабић је указала да се у свету дешавају велике промене које су изазване новим технологијама.

Нека од нових занимања, каже Брнабић, биће на пример стручњак за продужење живота, виртуелни адвокат, специјалиста за телепортацију, програмер за стрес, роботски ветеринар, узгајивач вештачких органа


Обновимо градиво:

Текст од 7 Фебруара 2016

  • Химера (Χίμαιρα) од митолошког бића Хомерове легенде постаје отелотворење морбидних умова еугенике.
  • Генетска модификација хране прешла је у генетску модифкацију животиња, а људе су постали следећа играчка инжењеринга.
  • Људски органи за трансплатацију се „одгајају“ у животињама, а најновији тренд еугенике су Генетски Модификоване бебе – не неизбежно само од два родитеља.

Аутор: Периша Рељић

Химера по наруџбини

Британски Daily Mail је 2014 године објавио репортажу о одгајању људских органа у овцама и свињама, због трансплатације тих органа у људе. У више од 50 оваца и свиња имплантиран је (Χίμαιρα) људско-животињски ембрион креиран лабораторијским путем. Научници су изменили ДНК животиње да буде генетски неспособан да формира посебно ткиво, у шта је убризгавана људска матична ћелија како би се добио орган за трансплатацију.

Коришћење људско-животињског хибрида (Химера) за добијање органа за трансплатацију није новост ни у Америци. Два америчка универзитета у Калифорнији и MIT у Минесоти имали су 20 „трудноћа“ људско-свињске или људско-овчје „Химере“ за научне потребе пројекта узгоја органа за трансплатацију.

Након што су научници у Британији одгојили 150 људско-животињских ембриона (Химера) током три године рада у тајности, стигла је радосна вест. Надлежна институција за фертилиизацију и ембриологију (HFEA) је званично одобрила експерименте за генетску модификацију људског ембриона.

Да ту није крај морбидности, потврђује такозвана “ митохондријална донација“ (Mitochondrial donation) којом ће се лабораторијском модификацијом правити бебе од три родитеља – или више, по потреби.

У наредној или две наредне генерације постојаће фармаколошки метод за присиљавање људи да воле своје ропство, за креирање диктатуре без суза, за стварање безболних концентрационих кампова за цела друштва, па ће људи којима је заправо одузета слобода уживати у томе , јер ће путем пропаганде или испирања мозга, или испирања мозга путем фармаколошких метод бити оперисани од било какве жеље да се побуне. Ово изгледа као Коначна Револуција. – Олдос Хаксли


 https://perisareljic.com/new-world-order/eugenics/himera-po-narudzbini/