fantasy-pixabay-mila-aleckovic

„наша Ана“: Нова занимања биће специјалиста за телепортацију и узгајивач вештачких органа

Извор: Радио Телевизија Војводине

Нова занимања биће специјалиста за телепортацију, узгајивач вештачких органа

У Београду се данас одржава конференција о образовању са које је премијерка Ана Брнабић поручила да је квалитетно образовање више него икада темељ успешног друштва и да Влада Србије мора да одговори на изазов како школовати младе за занимања која ће постојати у будућности.

Говорећи на тему „Образовање у Србији – послови за будућност“, Брнабић је указала да се у свету дешавају велике промене које су изазване новим технологијама.

Нека од нових занимања, каже Брнабић, биће на пример стручњак за продужење живота, виртуелни адвокат, специјалиста за телепортацију, програмер за стрес, роботски ветеринар, узгајивач вештачких органа…


Обновимо градиво

Давос 2018: Вештачка Интелигенција, паметна мрежа и „одрживи живот“ у глобалистичком Гулагу

  • Овогодишњи ритуални обред глобалистичке елите и партијских комесара Новог Светског Поретка традиционално се одржава у Швајцарском селу Давос, од 23 до 26-ог Јануара.
  • Као теме ритуала у Давосу најављени су малигни продукти глобализације: Вештачка Интелигенција, паметна мрежа, проблем људских права педера у илегалној миграцији и „одрживи живот“ у глобалистичком Гулагу.
  • Судећи по темпу и све мањем отпору, Агенда 21 Уједињених Народа ће покоравање и умрежавање светског становништва завршити пре рока зацртаног за 2030-у годину.

Правна поука Давос ритуала је јасна: светско становништво без националног суверенитета, економске независности и личног достојанства, реформисано у безличну масу стоке која је уместо жигом обележена микро-чипом, чија је свест само рачунарски input-output информација контролисаних преко глобалне DARPA мреже вештачке интелигенције скривене у „облацима“ cloud технологије.

Давос 2018: Вештачка Интелигенција, паметна мрежа и „одрживи живот“ у глобалистичком Гулагу


Деца највеће богатство – Држава ће и децу продати странцима

  • Невладина организација „Atid Haieladim“ са најближим Вучићевим сарадницима договорила извоз српске деце у Израел.
  • Израелци преко фондације „Atid Haieladim“ већ купују децу у Русији, Казахстану и Молдавији, а групи извозника сада се придружила и Србија.
  • Да би уносна комбинација трговине децом била што продуктивнија, изменама закона олакшано је одузимање деце од родитеља.

Додатни знак за узбуну је учешће невладине организације „NALED“ која иако невладина и неизабрана даје директиве влади Србије и ресорним министарствима. Злогласне NALED „сиве књиге“ садрже извршне наредбе државним органима, од којих се 14 само у овој години односе на реформу здравства. Управо NALED-у можемо захвалити законе о насилној вакцинаији, трговини људским органима као извозном потенцијалу и најаву (засада још необавезне) ЕУтаназије.

NALED као главни промотер чиповања (биометријске идентификације) беба уједно форсира и увођење електронски чиповане здравствене књижице. Најављено „олашкано остваривање права на здравствену заштиту“ за крајњи циљ има умрежавање у један централизовани (глобални) систем ради лакшег пописивања свих извозног потенцијала.

  • Глобални систем „великог брата“ ће на овај начин у сваком тренутку имати прецизну евиденцију „извозног ресурса“ окупиране Сербије. Биометријска идентификација од сваке српске бебе прави потенцијални извор среће некој америчкој, канадској или израелској брачној заједници педера, лезбејки и транвестита.

Деца највеће богатство – Држава ће и децу продати странцима


Продаја органа извозна шанса

  • Нови закон о трансплатацији органа доноси један нови термин „претпостављена сагласност“.
  • Сваки грађанин Републике својим рођењем аутоматски постаје потенцијални донатор органа, a нови закон предвиђа:
  • понуду (донираног органа) одговарајућем страном лицу“, чиме ће се уједно решити проблем отплате државног дуга страним повериоцима

Продаја органа извозна шанса

Досије Брнабић: Дигитална Агенда Е-Управе

Процес електронског управљања поробљеном Србијом и увођење електронске владе (E-Government) је поверено сивој еминенцији педерске ложе у Немањиној 11. На конференције невладине организације NALED, Министарка Брнабић је најавила да „више неће бити папира, шалтера и печата“ чиме ће живот напаћених грађана бити олакшан.

NALED сива књига садржи 100 нових директива влади, са фокусом на процес електронског управљања. Израда адресног и централног регистра грађана ће заједно са електронским здравственим документима олакшати даљинску контролу поробљене нације и људских ресурса.

Периша Рељић

Жигосање српске марве и попис људских телесних органа

Досије Брнабић: Дигитална Агенда Е-Управе