fantasy-pixabay-mila-aleckovic

Мила Алечковић – Србија је на седативима, народ мора да се пробуди из сна

Извор: Балкан Инфо

Србија је на седативима, народ мора да се пробуди из сна

Гост емисије „Интервју“ била је госпођа проф. др Мила Алечковић, која је до сада у своју биографију уписала дипломе клиничке психологије (Београд) и антрополошке психијатрије (Париз), докторат на Универзитету Сорбона, титулу мајстора хата јоге и низ других признања

Најбоља анализа нашег друштва:

Србијом владају људи психолошким термином названи „анални карактери“ – неуротичари структуирани на линији горе-доле: сурови према онима који су испод њих на лествици и понизни према онима који су изнад…


2016: Деца највеће богатство – Држава ће и децу продати странцима

  • Невладина организација „Atid Haieladim“ са најближим Вучићевим сарадницима договорила извоз српске деце у Израел.
  • Израелци преко фондације „Atid Haieladim“ већ купују децу у Русији, Казахстану и Молдавији, а групи извозника сада се придружила и Србија.
  • Да би уносна комбинација трговине децом била што продуктивнија, изменама закона олакшано је одузимање деце од родитеља.

Деца највеће богатство – Држава ће и децу продати странцима


Продаја људских ембриона и тржишне цене

Министар Златибор Лончар је скупштини представио нови закон о биомедицински потпомогнутој оплодњи, који предвиђа оснивање банке репродуктивних ћелија и ткива, али уједно и легализује уносан бизнис „даривања“ истих. Колико је ова комбинација медицинске мафије уносна потврдила је и слога власти и (наводне) опозиције у скупштини.

  • Након успешне „реформе власништва“ над телесним органима грађана и легализације продаје српске деце страним невладиним организацијама, извозном потенцијалу Србије је додат и уносан „бизнис“ са репродуктивним ћелијама и ткивима.

А о томе ко је први упозорио на одузимање деце од родитеља – Васељенска 2015

Бројке показују да се годишње више од 600 деце одузме од родитеља, а захваљујући новом законику та цифра ће бити много већа. Забрана било каквог физичког кажњавања деце, које може бити пријављено не само од стране детета, већ и од било ког другог „савесног грађанина“ је само још једно средство уцене од стране државе.

Реална ситуација за политички неподобне, рецимо оне који пишу против режима може бити и пријава од стране комшије – чија жена треба да се запосли у државну службу код локалног општинара.

  • Са оваквим законима и пословично познатим злоупотребама и „конфликтима интереса“ свака јавно изречена реч против режима може за последицу имати одузимање детета или уцену по том основу.

Доносиоци овако накарадног законика са практично неограниченим могућностима су били добро свесни нежељених последица у практичној примени. Поента законика нису никаква дечја права, нити прокламована једнакост свих грађана као правнихи субјеката, већ реализација тоталитарне контроле становништва.

Почевши од нацистичке Хитлер „југенд“ идеологије, неостварени сан свих тоталитарних режима је држава као врхунски ауторитет породице и сваког појединца. Родитељи су само хранитељи и финансијери без икаквих права, а деца су – власништво државе.

А о томе ко је први упозорио на одузимање деце од родитеља – Васељенска 2015