pixabay

Инсајдери Магазина Таблоид: Бели криминал – Трују нас као пацове

Извор: Магазин „Таблоид“

  • Скоро хиљаду људи је, према званичним извештајима, заражено малим богињама у Србији, а по речима неких стручњака прети нам прави Армагедон, ако се комплетно становништво одмах не вакцинише!
  • Од буке оркестриране и добро плаћене кампање за вакцинацију никако да се чује глас разума који поставља једно веома једноставно питање на које нико из домаће фармако-мафије нема одговор:

Како је могуће да једино Србији прети епидемија малих богиња?

Иза ове лажне узбуне стоји министар здравља Златибор Лончар са својом мафијом.

Пишу: Инсајдери Л- 8 и Л-6

На нашем здрављу мафија министра здравља згрће милионе евра

Србија није удаљено острво на сред неког океана, већ држава у срцу густо насељене Европе, преко које воде најзначајнији путеви који повезују Запад са Оријентом. Милиони путника сваке године прелазе преко територије наше земље путујући на све четири стране света, а већина њих долази из држава чија власт, за разлику од овдашње, води рачуна о здрављу својих грађана. Упркос свему томе ниједна једина држава на свету није своје грађане упозорила да невакцинисани не путују у Србију, јер овде, наводно, влада епидемија морбила?!?

Епидемија, очигледно, постоји само у главама добро плаћених представника фармако-мафије чији је једини циљ да продају што је могуће више вакцина, макар тиме било угрожено здравље становништва у већој мери него да смо дозволили да заиста избије епидемија.

Посматрајући са ове временске дистанце како се све одвијало у вези наводне „епидемије“, јасно се види да је неко намерно, или макар из грубог нехата дозволио да морбиле стигну у Србију. Колико је данас познато, мале богиње су у централну Србију доспеле са севера Косова и то преко Ниша, мада је још у априлу био један смртни случај и то у Београду, али се о њему није много извештавало и то из неколико разлога.

Седмогодишњи Јован из Београда је вакцину примио 24. марта 2017, у кому је пао 31. марта, а умро је 18. априла. По лекарском извештају, њему су буквално сви органи отказали. Пошто је било јасно да је узрок смрти примљена ММР вакцина, случај се није повлачио по медијима.

  • Сасвим другачије се поступило после смрти двогодишњег Вука који је од богиња преминуо 23. децембра у Нишу. У то време је кампања за вакцинацију била на врхунцу, тако да је фармако-мафији овај случај дошао као поручен.

Оно што медији нису хтели или смели да објаве, јесте чињеница да је Вукова смрт највероватније намерно изазвана, јер несрећни дечак није имао никога од родбине ко би се бринуо за њега и испитивао узроке смрти. Нулти пацијент, који је морбиле донео у Ниш, била је девојчица из Грачанице која је претходно била вакцинисана.

По информацијама које сам мејлом добио од једне докторке из нишког Клиничког центра (која из разумљивих разлога жели да остане анонимна) догађај је овако текао:

„…Иако је инфектолог упозорио др Драгану са гастро одељења, где је смештена девојчица из Грачанице, да је могуће да има морбиле, то нико није схватио озбиљно, давали су јој антибиотике који су само замаскирали клиничку слику и што је најстрашније – нису је изоловали од остале деце! Тако је она била на истом спрату, у истој згради са свом болесном, имунокомпромитованом и животно угроженом децом, па и са малим Вуком. Заразиле су се две одрасле особе, медицинско особље, које су даље морбиле однеле кући. Тако је епидемија у Нишу почела.“

Било би просто невероватно да искусни лекари превиде тако јасне симптоме морбила, као што су, на пример, коплици у устима комбиновани са високом температуром и осетљивошћу на светлост (што су све типични симптоми малих богиња), због чега са правом мора да се посумња да је у питању намера да се додатно унесе паника у већ заплашено становништво.

  • Неразјашњено остаје и да ли су безобзирни лекари из нишког КЦ игнорисали сазнање да је Вуков имуни систем, због урођених болести, био преслаб да издржи и најмању инфекцију, или су то знали и намерно допустили да се зарази и умре како би упозорење јавности која одбија обавезну вакцину било још драматичније.

Од трагедије са малим Јованом, па до смрти малог Вука десило се још нешто: Србија је увезла нов контигент ММР вакцина које су морале да се потроше, па је хистерично објављен почетак епидемије које нема. Осим тога, крајем сваке године невладине организације и велике фармацеутске куће, које финансирају овдашње фармако-мафијаше, праве програм маркетиншких улагања за наредну годину, због чега их заговорници обавезне вакцинације својим сталним наступима по медијима у последњој трећини године подсећају на себе, да случајно не би били ускраћени за неки евро.

У односу на то, шта је живот једног малишана о коме ионако нико од породице није бринуо?