Inforatnici Biljana Djorovic intervju Dejvid Ajk

Инфоратници водитељ Биљана Ђоровић – гост Дејвид Ајк

Извор: Радио Снага Народа

Емисија „Инфоратници“, водитељ Биљана Ђоровић

Гост: Дејвид Ајк

Западни медији су скројени као за децу и то је разлог због кога се владе, поготово САД и Британије извлаче за злочине против човечности

У Србији сам постао необично свестан чињенице да многи људи разумеју ове информације, да су свесни њихове истинитости и то је веома веома охрабрујућа спознаја. Надам се да ће вам ова свесност о томе шта се заиста дешава обезбедити да Србија никада не уђе у ЕУ и никада не уђе у НАТО. Улазак у ове монструозне творевине представља апсорбујућу асимилацију од стране политичко – финансијске и војне структуре Новог светског поретка који гуши суверенитет држава.

  • Чињеница да се овај процес одужио за Србију је у ствари веома добра ствар. То време је омогућило људима да виде шта је у ствари ЕУ. Постоји велики устанак против ЕУ широм Европе.

Идеја је да ЕУ апсорбује све више земаља и људи како би глобалисти централистички контролисали све више људи и та централизација контроле постаје све више и више екстремна. Они нису заинтересовани само за 65% закона које контролишу преко Брисела. Они желе све више и више.

Таква је природа ЕУ и то из простог разлога: уколико неколицина вас жели да контролише већину морате да имате централизовано доношење одлука. Што више централизујете одлуке, та мањина ће контролисати све више људи и зато имамо глобализацију и ЕУ и имамо централизацију у свакој области наших живота.

Имамо централизацију моћи преко корпорација, финансија и трговине и оно што се дешава и што видим широм света је да смо дошли до кључне тачке у којој је довољно људи достигло тај ниво разумевања и свести да није уопште битно за коју партију гласате, јер било која партија која има шансе да формира владу – ради исто.

Наши животи одвијају се на одређеној фреквенцији са којом се не мешају друге форме егзистенције, уколико нису веома близу наших фреквенција. А веома близу животним фреквенцијама људи је ниво фреквенција ентитета који не заузимају људску форму већ заузимају многе друге форме од којих је рептилијанска форма доминантна у манипулацији нашом планетом. Ови ентети се хране људском енергијом.

Ентитети о којима говорим хране се људском енергијом на веома ниским фреквенцијама људских емоција какве су страх, анксиозност, депресија и насиље и у најекстремнијој форми оним што зовемо психопатско понашање. Али, оно што ови ентитети највише желе је енергија деце пре пубертета.
Педофили који припадају посебним породицама које су успоставиле контролу, запоседнути су овим ентитетима који су запосели њихова енергетска поља. И када они сексуално злостављају децу, ови ентитети исисавају из њих енергију која је за њих попут нектара.

Људи би данас требало да разумеју шта се дешавало у прошлости како би разумели садашњост.