matrix-inforatnici

Инфоратници – Биљана Ђоровић и Светозар Радишић: „Златна милијарда“ и људски ресурси

Извор: ФБ Репортер

  • Шта је наша сврха постојања на планети Земљи?
  • Шта је то у Срба специфично због чега смо посебно на мети глобалиста који очевидно реализују своју тенденцију да нас потпуно униште?
  • Да ли ће успети и које су наше могућности одбране?

Инфоратници – Биљана Ђоровић и Светозар Радишић

„Златна милијарда и људски ресурси“

Осећамо да смо изложени деловању зрачења, које траје веома дуго, микроталасном зрачењу чија топлота се лако препознаје… Ови урагани уопште не делују као природне појаве… као што то нису биле ни поплаве у Србији и Српској…

Када се уопште размишља о тим врстама ратова, јер ово сад улази у ту сферу да сматрамо да је неко намерно напао народ уопште, да ли је то амерички народ, српски народ, или било који други. Улазимо у оне концепте о којима се у последње време све чешће пише, мислим на онај концепт који је први пут поменула др Смиља Аврамов када је писала о „златној милијарди“.

И када се из тог аспекта посматра стварност она заиста делује као део „теорије завере“, као – неко се заверио не против једног народа, него се заверио против људског рода. О том феномену сам писао у књизи „Неоружани облици агресије„. У тој књизи сам побројао шта се све предузима да буде све мање људи на планети и како „системци“ заговарају те концепте и то, како бих рекао „бесрамно“. Између осталог, ту је и онај систем HAARP који се често помиње… Дакле, он може да утиче на многе процесе на планети.

Затим, они чувени „кемтрејлси“ који су све неспорнији, јер су признати чак и у говорима у Уједињеним нацијама. Па, вакцине, све више људи имају проблем са њима. А треба да буде реч и о томе да исто има доста научних доказа да нешто није у реду са применом вакцина и са последицама…

Али су „системци“ занимљиви са тог аспекта што – без обзира колико за то постоји (нећу да кажем само доказа), него могућности да се нешто од тога стварно догађа, они толико загрижено бране систем који народ прозива.

  • Значи, они бране практично све оне који нешто утичу на људски род на неки некоректан начин.

СИСТЕМЦИ – су људи који су плаћени у систему на својим радним местима и они по сваку цену бране систем без обзира да ли и они мисле да су у праву.

Вавилонци су људи који нас воде у овој другој сфери, супротној, политичкој, и ту су углавном масони, наравно да има масонерије много и у овим религијским структурама, мислим на цркве и на све врсте религијских организација на планети, али Вавилонци имају и своје симболе. И Европа је практично вавилонска творевина, може се рећи слободно и за САД, јер су сви симболи међу нама вавилонски.

  • Најотворенији симбол вавилонског присуства у нашем животу и овој планети је онај Парламент у Стразбуру, зграда Парламента је у облику срушене Вавилонске куле.

Све што је Србима неприхватљиво прави се програм, праве се пројекти, и онда полако се људи увлаче у тај систем.

Зато смо пре десетак година расправљали о популацији која све више влада, мислим на хомосексуалце и људе сличног типа… Овде је реч о томе да смо полако пристали да прихватимо нешто што нам је било неприхватљиво… и да смо толико били против тога, а да су нас за веома кратко време увукли у систем… У Европи постоји мапа земаља које су легализовале инцест… Легализовани су бракови истог пола, па два мушкарца имају право да усвоје дете, дете ће одрастати у тој средини, како ће се васпитавати, шта за њих значи љубав?
/…/

  • Сви ти системи раде на томе да буде што мање људи на планети. Дакле „златна милијарда“, у то су укључени и системи вакцинисања, и chemtrails-и, и електромагнетна оружја, системи попут HAARP-а…

Људи мисле да постоји само један систем, а када сам први пут писао о томе било је шест система тог типа на планети, пре 1999.године, научници САД и Канаде су се жалили да преко њих утиче један систем из Сибира, који ради на фреквенцијама људског мозга и да је тада на аеродрому Шереметјево у Москви био један такав систем….

Деца се програмирају за ,,смак света“