АнАрх Периша Рељић

Др Горан Шарић: Пријете ми Албанци смрћу јер сам знанствено доказао да нису Илири

Извор: ФБ Репортер

Др Горан Шарић

Прете ми Албанци смрћу јер сам знанствено доказао да нису Илири

Историчар, др Горан Шарић износи низ тврдњи по којима су Срби потомци Илира староседелаца Балкана, као и да се може пратити веза становника Лепенског вира и Винче са данашњим становницима Србије и Балкана. Шарић је рекао да је последње велико илирско царство на Балкану било царство српског Цара Душана.

goran-saric

После дугогодишњег истраживања овај хрватски историчар каже: „Нове неизлечиве болести, нови ратови, природне катастрофе и перманентна претња нуклеарним холокаустом учинили су да библијска слика апокалипсе више не изгледа као стара религијска прича, већ изгледни сценарио краја западне цивилизације и целог човечанства“.

  • На свом Фејсбук налогу јуче је објавио да му Албанци прете смрћу јер је научно доказао да нису Илири…

Пријете ми Албанци смрћу јер сам знанствено доказао да нису Илири. Траже да то више то износим јавно или ће ме убити. И сад бих требао ићи против своје савијести да не попијем метак. Кад не бих говорио оно у што вјерујем, не бих ни живио. Смрт је боља од срамоте. Смрт дође и прође. Срамота остаје.

П.С. Рећи ћу у сљедећој емисији да ипак јесу Илири. Као у оном вицу: Мама, јел имам велику главу? Немаш сине, само отиђи до подрума и донеси 30 кила кромпира у капи.“


Време буђења: Ослобађање Историје – Историчар Др. Горан Шарић

Горан Шарић – На Балкану је створена најстарија цивилизација у Европи

Горан Шарић – Избор: Западњачка култура смрти или Винчанска култура љубави ?