David-Icke

Добро Јутро – Јована & Срђан – Дејвид Ајк – 25.04.2017

Извор: Емисија „Добро Јутро“

Водитељи: Јована & Срђан

  • Гост емисије 25 Април 2017:

Дејвид Ајк