facebook-pixabay

#DELeteFaceBook – Фејсбук страница ће бити угашена 31 Марта (Practice What You Preach)

#DELeteFaceBook

Драги Пријатељи,

  • Због вишегодишње злоупотребе корисничких података и манипулације својих корисника, Фејсбук страница ће бити угашена у суботу 31-ог Марта.

Practice What You Preach

Најновија у низу манипулација за Кембриџ Аналитикс је само кап која је прелила чашу започету злоупотребом корисника у Пентагон пројекту „минерва“ 2014-е године, а након вишегидшњег обавештавања јавности о томе, решио сам да ставим „тачку на и“ и угасим страницу на друштвеној мрежи која не заслужује ни поверење, ни присуство и најмање – информације и корисничке податке.

Новости о активностима и нове објаве на мојој интернет страници можете добити на електронску пошту – дугменце „subscribe“, а контакт са мном можете одржавати преко контакт форме на сајту или прављењем профила (Наша Мрежа), такође доле десно на свакој страници.

Коме још увек није јасно да ли је #DELeteFacebook исправно решење, нека у „search“ укуца facebook и прочита написане текстове.

Businesses that make money by collecting and selling detailed records of private lives were once plainly described as “surveillance companies.” Their rebranding as “social media” is the most successful deception since the Department of War became the Department of Defense – Edward Snowden

Након 31-ог Марта, ниједна објава, група или страница на тој друштвеној мрежи неће имати никакве везе са мном 🙂

Периша Рељић

Хероји цензуре: Facebook, YouTube и Twitter „побољшавају“ вести на мрежама