pixabay-dejvid-ajk

Дејвид Ајк недељни „Dot Connector“ – Срећна Нова 2018 и шта нас чека после ?

Извор: Дејвид Ајк

„Повезивач тачкица“ ( Dot Connector )

  • Објављено: 19 Јануар 2015

Шта је следеће ? 2018-а и иза ње


Hunger Games Society: 5. ФЕБРУАРА 2016.

Будућност на длану: предиктивно програмирање

  • Фокус модерног концепта ратовања измештен је са класичног сукоба оружјем војног уништења на много делотворније методе ненасилне агресије, где почасно место заузимају психолошке операције.
  • Псеудо рат користи медије, интернет и посебно филм да претвари ум противника у бојно поље.

Када је Пентагон одлучио да промени стратегију агресије и као легитимне мете новог поретка уместо нестајућих националних држава означи означи само људско друштво, Холивуд је почео серијале филмова са тематиком глобалног трансхуманизма и „пост-демократског“ друштва. Холивудска продукција смећа обрадила је велики број психолошких операција коришћењем филма, али најјаснију визију будућности пружа нам „Hunger Games“ из 2012 године.

Јавности презентован као научно-фантастична тинејџерска драма, филм „Hunger Games“ је нимало суптилна политичка порука глобалне елите о судбини нас који то нисмо. Читање између редова није потребно да би се видела психичка припрема популације на глобално пост-хаотично друштво, испуњено деструкцијом, насиљем, неправедним системом пуним злоупотреба и, наравно: глађу.

Hunger Games нам јасно предочава морбидну визију „светле будућности и бољег живота“, намењену нам од елите. Пост-демократско друштво базирано на класичној тиранији технократа помоћу бруталних параполицијских формација већ се може назрети у свету обузетом манијом „ванредних стања“, али и код нас и то на најпримитввнијем нивоу.

  • Филм је огољена и на делу врло јасно приказана визија Агенде 21 на делу.

Трансхуманизам је термин за спој науке и технологије са људима, образложен побољшањем менталних и физичких способности. Са почетном фазом у виду убацивања електронског чипа у тело, права агенда је поништење свих непожељних аспеката људског стања – као што су слобода мишљења, избора и здрав разум. Врхунска технологија за дехуманизацију последњих остатака људскости у нама – ради што лакше даљинске контроле.

  • Глад је једна од кључних ствари за програмирање нашег ума, не само зато што је храна један од примарних услова опстанка. Пост-демократско и пост-индустријско друштво Агенде 21 не предвиђа производњу хране у већим количинама. Стратегија одрживости УН се односи на ресурсе елите, ми смо само колатерална штета.

Games are over – get ready for Hunger.


So What’s Next in 2018 (Part Two)

Russia and China – The David Icke Dot-Connector Video