anon-5th-november

Дејвид Ајк из 2017: Режирани Тероризам (Додатак: Лажне заставе више не вијоре)

Извор: Дејвид Ајк

Режирани Тероризам

Дејвид Ајк наступ из 2017-е

  • Објављено: 02.05.2018.


  • Додатак:

Лажне заставе више не вијоре (2016)

  • Париз, Њујорк и Брисел се налазе у различитим државама, али их осим терористичких напада повезује једна заједничка нит.
  • Лажне заставе (False Flag) су од Нероновог паљења Рима 64 године п.н.е. усавршаване вековима, а развој медија је од њих направио глобални бренд.
  • Лажне заставе су средство које служи за изазивање реакције јавности на унапред планирано решење проблема.

Корпорација RAND је септембра 2000 године представила стратегију „Нови Амерички Век“ (Project for the New American Century). Бриљантна идеја наметања глобалне хегемоније САД остатку света, као и сваки грандиозни пројекат захтевала је и „проблем“ за реакцију јавности адекватних размера. Као највећи проблем пројекта морбидних умова RAND корпорације појавио се „недостатак катастрофалног и катализаторског елемента – какав би био нови напад попут оног на Pearl Harbor

„.The defense of the „American homeland,“ the fighting and winning of „multiple, simultaneous major theatre wars“ – RAND, PNAC

  • Случајним сплетом околности, годину дана касније (тачно до у месец) догодио се ничим изазван:

Њујорк 9/11

Када је Ирак почео продавати своју нафту за евре уместо за доларе, петро-долар као кључна метода глобалне хегемоније се нашао угоржен. Америчком председнику је 9 септембра донешен на потпис документ за рат са Ираком – недостајао је само добар повод.

Два дана касније догађа се фамозни 9/11 као нови Pearl Harbor, којим је започета реализација RAND пројекта агресијом на Ирак, Авганистан, Сирију, Либију.. Сцена виђена приликом напада на куле близнакиње у Њујорку индентична је насловној илустрацији књиге „Asi sufre Latino America“ коју је написао Jose Borja 1981 године – тачно две деценије пре 9/11 догађаја.

Малезијски Боинг: „Operation Northwoods“

Када је америчкој администрацији затребао повод за увођење санкција Русији, „случајно“ се догодило обарање путничког авиона Malaysia Airlines Flight 17 над Доњецком. Кривци су били познати пре него што је Кијев преусмерио лет преко зоне ратног дејства, а санцкије Русији су de iure уведене пре него што је авион дотакао тло.

По нотама MOSSAD-а: Ал-Каидин танго у Паризу

Терористички напад на редакцију Charlie Hebdo у Паризу су према званичној верзији извели француски држављани, браћа Саид и Шериф Куаши, који су хладнокрвно ликвидирани од полиције када су покушали да се предају. Изрека да „мртва уста не говоре“ не постоји без разлога.

Након што су без провале улазних врата упали у закључану зграду где се налази редакција сатиричног листа, браћа Куаши су по имену прозвали присутне на недељном састанку редакције и хладнокрвно ликвидирали. На сетовима фотографија места злочина видљиви су трагови употребе ручног бацача (RPG) кога нико иоле нормалан не би користио у узаном ходнику редакације.

Препознатљив рукопис лажних застава

Први знак лажних застава је њихова медијска најава, која увек долази од експерата и упућена је преко мејнстрим медија. Јавности не треба оставити времена за размишљање, већ унапред припремити терен да сви одмах знају ко је крив.

Карактеристика овог вида специјалних операција су вежбе и припреме, неретко одржане или непосредно или током самог извршења терористичког чина. Случајни сведоци који „својим речима“ описују догађај дају режији завидну дозу уверљивости.

Највећи број терориста је повезан са безбедоносним службама, било као сарадник, информант или радник неке од фронтовских фирми ресорних агенција. Недуго по одигравању лажне заставе почиње медијска кампања „пласмана производа“ због ког се догађај одиграо.

Класични терористички напад препознатљив је по пасошима и личним документима који без оштећења преживе експлозију бомбаша-самоубице или уништење авиона, јер – какав би то терориста био без уредние пратеће документације лаке за доказивање идентитета.

Лажне заставе се не користе искључиво у војне сврхе, лепеза њихове примене је широка и обухвата све области људског живота где се резултат остварује владавином страха.

Прочитајте цео „False FLag“ приручник:

„False Flag“ приручник: Лажне заставе више не вијоре