winter-pixabay-beli-ktiminal

Таблоид, Милан Маленовић: Бели криминал – Шприцају нас као животиње због велике провизије

Извор: Милан Маленовић | Таблоид

Сурове пљачке министра Лончара и његове мафије

Стопа зараде од вакцина је виша од оне која се остварује продајом дроге.

  • Ново уведене вакцине против пнеумокока, за које јавност још увек не зна тачно ни ко је произвођач, купују се по цени која је 25 пута виша од производне, а пет пута већа од реалне.
  • На овај начин заговорници обавезне вакцинације, заједно са министром Златибором Лончаром, не само да пуне своје џепове, већ и спроводе план потпуног истребљења народа у Србији.
  • Сви они, неки отворено, а други прикривено, присталице су еугенике, квази-науке која заговара убијање и абортирање особа са манама, док гласноговорник ове групе јавно и некажњено тражи да се „нефункционалне јединке“, како их он зове, ставе под мач.
  • Критичари овог неонацизма код нас се ућуткују на сваки начин.

Милан Маленовић

Шприцају нас као животиње због велике провизије

Још увек се ломе копља, да ли вакцина против малих богиња више штети, него што користи, а држава нас је већ новим законом обавезала да себе и своје потомство вакцинишемо против пнеумокока. Србија је, по признању министра здравља Златибора Лончара, једина држава у овом делу Европе која је увела обавезну вакцинацију против ових бактерија.

Пнеумококе или стрептококе пнеумоније (лат. Streptococcus pneumoniae) су грам-позитивне бактерије овалног или кружног облика, распоређене у паровима од по две (диплококе) или у виду кратких ланаца. Иако део нормалне флоре, ове бактерије су условни патогени и у одређеним условима могу изазвати различита обољења. Пнеумококе могу изазвати запаљење плућа (пнеумонија), запаљење средњег уха, синузитис, менингитис, сепсу итд. Поготову тежак ток имају инфекције код старијих људи или новорођенчади.

Пнеумококе, дакле, нису никаква нова појава и до сада су се болести њима изазване успешно лечиле пеницилинима, макролидима и хинолонима. До сада, међутим, фармакомафија није била у оваквим финансијским проблемима притиснута плаћањем одштета за многобројне афере, нити је имала државу, као што је Србија, спремну да свој народ буквално прода за шаку долара провизије.

Међународна организација „Лекари без граница“ (МСФ од француског назива „Médecins Sans Frontičres „) пружа медицинску помоћ жртвама оружаних сукоба, епидемија и природних или вештачки изазваних катастрофа. Између осталог, МСФ набавља лекове у име и за рачун најсиромашнијих афричких држава.

Крајем 2014. и почетком 2015. ова организација је започела преговоре са произвођачима вакцине протин пнеумокока, компанијама GlaxoSmithKline“ (GSK) и „Pfizer“ да цену једне троделне вакцине спусте на 5 америчких долара по комаду за сиромашне афричке земље. Као аргумент је МСФ, између осталог, користио и извештај сопственог „Института за серуме“, по коме је производна цена једне троделне вакцине износила 2 америчка долара. Продаја по два и по пута вишој цени од производне, сматра МСФ, никако не може да се сматра донацијом, како је тврдио GSK, већ коректном трговином. На крају су произвођачи попустили и МСФ вакцине за афричко тржиште набавља по цени од пет долара.

У време када је почела кампања за прихватање обавезве вакцинације, а то је био крај пролећа 2017, овдашње власти су тврдиле како се једна вакцина при увозу плаћа између 7.000 и 8.000 динара, тако да би обавезна бесплатна вацинација била значајно финансијско растерећење за брижне родитеље. Поменута сума је отприлике једнака доларској цени од 70 до 80 долара?!?

Иако је присилна вакцинација била планирана да започне још крајем 2017. цела прича се отегла до 1. априла 2018. године, јер је јавност већ била забринута дејством ММР вакцине која је, такође, давана принудним путем. Власт је сматрала како треба прво счекати да се страсти ту смире, па онда кренути у нов круг вакцинисања.

Да би лакше убедили јавност како је све за њено добро и како се о свему водило рачуна, неки паметњаковић из Министарства здравља је другог дана по почетку обавезног вакцинисања јавност обавестио како су власти, захваљујући „упорним и тешким преговорима“, набавну цену спустиле на 5.400 динара по комаду, односно око 53 долара. Вест је после свега неколико сати скинута са сајта Министарства и повучена из медија на ургенцију произвођача, јер се те цене не објављују, пошто се са сваком земљом посебно склапају споразуми о снабдевању.

Ипак, они који познају ову материју тврде како би цена једне троделне вакцине за Србију требало да износи око 10 америчких долара, а не пет пута више, односно 25 пута изнад производне цене. Остаје још само да се види ко се све „уградио“ у ову астрономски високу цену. За сада је увезена само количина од 165.000 вакцина, али то је тек врх леденог брега.

Овашња до сржи корумпирана и пара никада сита власт се придржава препорука „Сталне комисије за вакцинацију“ (STIKO) немачког института „Роберт Кох“, који предлаже вакцинацију: свих особа старијих од 60 година, све деце старије од два месеца, а млађе од три године, као и деце, омладине и одраслих који припадају некој од десетак ризичних група које помиње Институт.

Фактички, била би обухваћена половина становништва.

  • То значи, да би само у Србији фармако-мафија заједно са домаћим саучесницима продала око три милиона вакцина са чистом зарадом од 50 америчких долара по комаду!?!

Од како је уведена обавезна вакцинација против малих богиња лекари више не обавешавају пацијенте ко је произвођач вакцине која им се даје. Ако се неко побуни, плаћа казну, јер је одбио да вакцинише дете које, под одређеним околностима, због тога може и да му буде одузето и продато у бело робље. Како изгледа регистровање вакцинације види се из приложеног „Картона имунизације“.

До почетка примене одредбе о обавезној вакцинацији против пнеумокока у медијима се писало како ће бити коришћена вакцина „Превнал“ (у многим земљама позната као „Prevenal“) произвођача „Pfizer“. Ова вакцина постоји у само два облика: седмо валентом и 13-валентном.

Када се појавила студија „Elske J. M. van Gils, Reinier H. Veenhoven, Eelko Hak,Gerwin D. Rodenburg u. a.: Pneumococcal Conjugate Vaccination and Nasopharyngeal Acquisition of Pneumococcal Serotype 19A Strains. In:

JAMA. 304(10), 2010, С. 1099-1106″ која доказује како се епидемија пнеумоније у САД и Холандији појавила тек пошто су дате 7-валентне вакцине „Prevenala“, „Pfizer“ је лансирао 13-валентну вакцину. Ово је урађено како би се дискретно, без изазивања панике и лавине тужби за одштету, са тржишта повукла неисправна 7-валентна, јер је она без доплате замењена комплекснијом 13-валентном.

Пошто се информација о овоме крајем марта појавила и на српским друштвеним мрежама, од стране фармако-мафије плаћени медији су почетком априла лансирали вест како ће се вакцинација вршити 14-валентном вакцином произвођача GSK. Једини проблем је тај што GSK има само једну вакцину против пнеумокока, „Synflorix“, која је, међутим, 10-валентна!?!

  • Чиме нас шприцају за чисту зараду од 50 долара по убоду игле, не знају, очигледно, ни службеници Министарства здравља.

По речима министра Златибора Лончара, годишње у свету умре око 1.600.000 особа, претежно деце од зараза изазваних пнеумококама. Релевантни извори из света говоре о 500.000 до 800.000 смртних случајева сваке године. Без обзира која је бројка тачна, не може да се говори о смртоносној пандемији сличној оној бубонске куге у средњем веку.

  • Осим тога, оправдано је питање колико је жртава пало од болести коју је изазвала сама вакцина. О овоме не говори само поменута студија, већ и низ најеминентнијих научника.

Американац Тимоти Кенингем је нестао у фебруару, да би његово мртво тело било пронађено почетком априла у реци која протиче поред његове куће у Атланти (Џорџија, САД). Пошто ова смрт ни на који начин не може да се доведе у везу ни са Русијом, а ни Северном Корејом, амерички медији су је једва и споменули, иако Кенингем није био било ко. Био је доктор наука и истакнути стручњак америчке владине агенције „Центри за контролу и превенцију“ („Centers for Disease Control and Prevention“ – CDC).

  • Због својих изузетних заслуга на пољу епидемиологије кратко пре нестанка је унапређен.

Једва месец дана пре мистериозног нестанка он је објавио изузетно запажени рад у коме је доказивао како вакцине против грипа у суштини изазивају епидемије ове болести.

Између осталих, изнео је и пример осам становника Санта Барбаре који су од гипа умли у једној ноћи, од којих је њих седам било вакцинисано. Одмах после његовог нестанка федералне службе су као наводни доказни материјал, сумњајући да је он жртва криминала, из његове куће и канцеларије однеле сандуке списа и компјутерских дискова. Кенингемови пријатељи тврде како су на њима били докази за његове тврдње како вакцине садрже отровне материје у далеко већим количинама од оних дозвољених. Да би се ово прикрило, фармако-мафија троши десетине милијарди долара годишње како би финансирала најважније медије и особе које су се саме промовисале у стручњаке, тврдио је Кенингем. На ово, по његовим речима, троши се далеко више пара него на истраживања. То фармацеутима не пада тешко, с обзиром на остварене приходе.

Само од вакцине против пнеумокока две компаније зарађују 19 милијарди долара годишње, тврди МСФ.

Амерички судови су до сада у више од 4.400 случајева тражења одштете за непожељне ефекте вакцина (између осталих и смрт) од фармацеутских компанија наплатили и тужиоцима доделили преко три милијарде долара

Конфронтриран са овим податком, један од истакнутих лобиста фармако-мафије у Србији, др. Предраг Кон је у интервјуу који Магазин Таблоид ексклузивно објављује у електронском издању броја, рекао како судови нису у обзир узели утемељено мишљење стручњака?!? Као да су америчке судије познате по дељењу правде „и по бабу и по стричевима“.

  • Вакцинација српске популације није, међутим, узрокована само похлепом фармако-мафије, већ и једним од најцрњих и најужаснијих пројеката у историји човечанства који се спроводи на овај начин.

Еугеника (много ређе еугенетика) је примењена наука или био-социјални програм за побољшање и контролу људске врсте и то тако што би требало спречити „инфериорне људе“ да имају децу (негативна еугеника) и подстицати „супериорне“ да се што више размножавају (позитивна еугеника).

Појам је настао из две грчке речи еу и генос, што би у буквалном преводу значило „добри гени“.

Еугенички покрет вуче порекло са почетка 19. века, и у великој мери се развијао под утицајем Френсиса Галтона у Уједињеном Краљевству и Чарлса Девенпорта у САД. Ова два научника су охрабривала узгајање „пожељних“ и репродуктивну контролу „непожељних“ људи. Ова идеологија је у САД довела до појаве законски регулисане еугеничке стерилизације и праве маније за стварањем генетички напредније породице, а самим тим и друштва. Ситуација је у Европи била много страшнија.

Адолфу Хитлеру је ово послужило као научна подлога за његову расну доктрину супериорности германске расе која је морала да остане чиста тако што би се елиминисали сви они који не испуњавају норме задате за стварање надчовека (немачки: Übermensch).

Међународна „Федерација за планирано родитељство“ (коју финансирају Ротшилди, Рокфелери, Бил Гејтс и целокупна фармако-индустрија) проистекла је из америчке истоимене организације коју је 1942. основала Маргарет Сангер, ватрени обожавалац Хитлера.

Када је нацизам дефинитивно поражен на бојном пољу она је своју организацију преименовала како би сакрила ранију директну повезаност њеног удружења са национал-социјалистима. Идеје су, међутим, остале исте.

Овдашњи поборници обавезне вакцинације (такозвани ваксери, како сами себе називају) уопште ни не крију да им је еугеника звезда водиља. Владимир Цимерман, бивши конобар, представља гласноговорника ваксера и својеврсну дворску луду, јер му је дозвољено да некажњено прича шта хоће због изношења отворених расистичких ставова против њега је поднето више кривичних пријава, али ни једна није процесуирана).

У једном свом посту на друштвеној мрежи Фејсбук написао је:

„Сматрам да је свако дете са аномалијом типа доњн шкарт и да треба пробати поново. Дакле, или функционална будућа јединка или под мач…“

Неформални вођа ваксера др Зоран Радовановић је у једном разговору негирао да уопште зна ко је Цимерман. Постоје, међутим, докази који га демантују. Бивша Цимерманова девојка, која га оптужује да јој је покупио паре и побегао, поседује део електронске преписке између њега и др Радовановића из које се види да се њих двојица одлично познају и да и промовишу и деле исте ставове.

Није чудно да др Радовановић због поодмаклих година има проблема са памћењем (већ је постао познат по томе што даје опречне податке о томе када је докторирао), али је запањујуће да је он, тако дементан, главни саговорник медија који заговарају обавезну вакцинацију.

Подсетимо да Гери Нул у својој књизи „Вакцине, друго мишљење“ (Null, G., Vaccines. A second opinion, Seven Stories Press) указује како је Светска здравствена организација развијала програме стварања вакцина за „контролу рађања“, како су их звали, иако се у суштини ради о присилној стерилизацији.

Као носач „анти-беби“ вакцине у Мексику, Никарагви и на Филипинима током деведесетих година коришћена је анти-тетанус вакцина која је била обавезна за све жене у репродуктивним годинама, тврди Human Life International.

Убијени амерички научник Тимоти Кенингем је приметио како је међу умрлима од грипе несразмерно висок проценат оних који су у оквиру такозване „хуманитарне помоћи“, као бескућници, пијанци и наркомани од разних организација бесплатно били вакцинисани уоправо против грипа.

Вакцине, поготово оне које су обавезне, одличан су носилац средстава која или стерилишу жене и мушкарце и тако спречавају репродукцију или убијају ра еугеничаре непожељне особе. Неко је у свету закључио како су Срби нижа раса (или „нефункционалне јединке“, како каже Цимерман) коју треба истребити, а у томе им помажу подмитљиви политичари на власти.


2014: Једначина Била Геја

Комитет из Чикага за заустављање стерилизације жена злоупотребом вакцинације је још 2007 утврдио повећање стерилности женске популације у последње две деценије узрокован управо вакцинацијом.

Само у Колумбији је 40,000 жена стеризовано вакцинама које је финансирала Рокфелер фондација. Ништа боље среће нису биле ни жртве Рофелерових вакцина у другим сиромашним државама Латинске Америке, које су служиле као покусни кунићи мафије „велике фарме“.

Поучено искуством становници Афричких земаља – над којима се иначе спроводи присилна вакцинација, беже увек када виде возило плавих шлемова УН који је задужен за присилну вакцинацију. Нигерија је чак и јавно бојкотовала кампању вакцинације на државном нивоу.

Једначина Била Геја


Рокфелер донација: „зика“ вирус