Магазин „Таблоид“, Ивона Живковић: Истина о вакцинама

Извор: Ивона Живковић | Магазин Таблоид

Оно што ћете овде прочитати потпуно ће вас шокирати. Зато, ако желите да будете безбрижни (и глупи) – не читајте даље! Посветите се радије фудбалу, забави милиона – робова!

 • Ваццине је латинска реч и значи – крава (ваца). Да, мисли се на краву – домаћу животињу чије млеко радо пијемо. Како се та реч нашла као термин за оно што данас зовемо вакцином?
 • Подсетимо да је вакцинација (или цепљење) процес убризгавања болесног биолошког материјала (од крава, телади, мајмуна, прасића, пацова, змија и других животиња), у људски крвоток како би се наш имуни систем активирао и заштитио нас од одређених заразних болести.
 • Овај текст објављен је на сајту Ивоне Живковић још 2007. године, али је и данас у Србији више него актуелан проблем вакцина о којем она пише

Пише: Ивона Живковић

Истина о вакцинама

Изумитељем вакцинације сматра се Едвард Џенер (1749 – 1823). Не, он није био лекар. Он је био надрилекар, који је касније (у то време се тако могло) купио диплому за лекарску праксу коју је већ упражњавао 20 година и то на основу чланства у угледном Енглеском Краљевском друштву. Данас се зна да је до тог чланства дошао преваром.

Овај довитљиви надри лекар и син свештеника дошао је на идеју да споји животињску и људску болест правећи тако биолошку везу између две потпуно различите врсте и ударајући темељ каснијој теорији о пореклу врста Чарлса Дарвина.

Последица веровања да људи и животиње деле исте болести, те да имају и истог претка (бацили су еволуирали у рибе, рибе у сисаре, и најзад мајмуни у човека) прокрчила је пут ономе што данас називамо – вакцинацијом (или у преводу крављизацијом). Овој „мудрости“ се данас уче лекари широм света.

 • Последица овакве науке је смрт десетина милиона људи широм света и велики број болесне и трајно осакаћене деце.

Постоје бројни научни радови, који се вешто прећуткују или преобликују тако да замаскирају истину о штетности вакцине, а који откривају да су болести попут аутизма, епилепсије, дечије парализе, дијабетеса, бројне алергије, астма, смањене концентрације, поремећај учења, кожне лезије, мултипла склероза и др., последица вакцинације (крављизације) !

„Постоји обиље доказа да имунизација деце прави више штете него добра“ изјавио је Др. J. Anthonz Morris, бивши руководилац центра за контролу вакцина и вирусолог, FDA.

Празноверица постала научна чињеница

Све је почело крајем 18. в. у засеоку Глосестершира у Енглеској, где је Џенер живео и себе сам титулисао у послу као – лекара и апотекара. Сељаци који су музли краве исплели су тада причу да свако ко се зарази крављим оспицама (крављом болешћу која се преносила на људе прљавим рукама након муже) постаје на неки начин отпоран према великим богињама (вариоли) као да су кравље оспице на рукама нека заштитна амајлија против богиња.

Сеоски „лекар и апотекар“, Џенер, чуо је за ову празноверицу и лукаво је представио, ни мање ни више, као научну чињеницу. То је успео тако што је најпре добио „научничко“ уверење – Пријатељ Краљевског удружења. (M.D., F.R.S. – Fellow of the Royal Society). Џенер је затим платио 15 фунти Универзитету Сент Ендрију да би добио звање „доктора“. Праксу лекара и апотекара је пре тога обављао пуних двадесет година, лечећи сељаке које је ујео бесан пас тако што их је потапао у воду да се “ беснило“ у њима „удави“.

 • Тако је као „лекар“са „дипломом“ написао и књигу где је у наслову први употребио термин VARIOLAE VACCINAE.

На средњевековном латинском ово је значило „кравље богиње“, иако се заправо реч „вариола“ није везивала само за оспице на кожи (није свака оспица знак богиња), већ искључиво за болест – богиње. Али „др“ Џенер је спојио неспојиво и тако измислио нову болест – „кравље богиње“. Тако су богиње постале веза између између две болести – кравље и људске. Обе су се испољавале појавом оспица на кожи (!)

Џенер у својој књизи нигде више не помиње термин „Variolae Vaccine“ односно „кравље богиње“, већ углавном говори о „хорсе греасе“ – „коњском лоју“ који је био узрок крављих оспица. Ако је ово урадио намерно, Џенер је мудро рачунао да ће заправо веома мали број људи заиста прочитати књигу, али ће већина прочитати наслов из кога ће створити асоцијацију између „великих богиња“ и „крављих богиња“.

Пун назив Џенеровог рада о крављим оспицама је: „…Истраживање узрока и последице VARIOLA VACCINE, болести откривене у неким западним областима, посебно у Глосестерширу, и познату под именом кравље богиње“.

Термин „VARIOLA VACCINE“ стављен је у средиште наслова и то је прво што се уочава у дугачком наслову књиге. У читавој књизи, међутим, овај нов назив за болест нигде није објашњен, не постоје референце одакле је преузет и сл. Такав наслов , без икаквог објашњења и улажења у његову исправност, новинари и студенти ширили су даље у мноштву нових публикација.

Ову Џенерову измишљену болест и опасну превару разоткрио је шкотски лекар др Чарлс Крејтон у својој књизи „Џенер и Вакцинација“ (Dr. Charles Creighton „Jenner and Vaccination“).

Шта је последица овакве конструкције изведене искључиво из повезивања два термина која су веома слична, иако означавају сасвим различито? На пример занимање: пекар- лекар. Какве би услуге могао да пружа пекар-лекар? Да лечи хлеб од хлебних болести? Или да лечи људе од хлебне болести које се можда добија када се једе превише хлеба? А шта би онда тек била хлебна вакцина? Вакцина која ће вас заштитити од хлебних болести коју преносе краве (ваццине)? Али то не постоји, кажете? То је нонсенс! Баш тако. VARIOLA VACCINA је потпуни нонсенс.

Једина корелација између великих богиња и крављих богиња то што имају сличну манифестацију – оспице. Тако је „Variola Vaccine“ постало име за „кравље богиње“. Болест крава и музара крава која је генерацијама позната на селима као кравље оспице, изненада је представљена ученим лекарима који за то никада раније нису чули, под потпуно новим именом – VARIOLA VACCINA. Наравно на латинском, како доликује правој медицинској науци.

Џенер је тако постао познат као „изумитељ“ вакцинације, процеса убацивања вируса из кравље лимфе у људски организам. Џенер је тако вакцинисао и свог 18 месечног сина, који је умро у 20 тој. Дечак из сиротишта, Џејмс Фајпс (на слици), коме је „доктор“ Џенер убризгао крављу лимфу у његовој осмој години, умро је у 21.

Из заблуде у заблуду

Пошто је Џенер „стручно доказао“ да животиње и људи могу делити исте болести, Дарвинова „теорија“ о пореклу врста била је практично већ утемељена. Чарлс Дарвин се и данас сматра њеним творцем, а врсте су по њему настале еволуцијом у периоду дугом стотинама милиона година. Ко то може да провери, уколико не живи довољно дуго? Одлична теза недоказива, баш као и Ајнштајнова о релативности Универзума. Данас, међутим , знамо да су обе измишљене и однеговане уз помоћ истог глобалног корпоративног банкарског бизниса.

Људи и животиње се очито разликују. Када једна врста еволуира (боље се прилагоди животној средини) она и даље припада истој врсти. Савремени генетичари знају да је презак једне врсте у другу – немогућ. На пример, мачке и змије имају много тога заједничког у изгледу и понашању: на сличан начин машу репом, сикћу, изузетно су еластичног скелета, приликом угриза луче отров који паралише жртву, имају веома сличне очи и воле да се сунчају. Али, од змије вероватно никада неће постати мачка, као што мајмун никада не може постати човек, ма колико се трудили.

Чак и у Библији се може наћи записано да није свако месо исто, те да постоје четири различите врсте меса: „човечије, звериње, птичије и рибље“. То што је код човека „репна кост“ наводно закржљала и представља вишак (како тврде „дарвинисти“), разлог је што „репна кост“ код човека нема исту функцију као животињски реп, па је за ту „закржљалу“ кост закачено чак девет мишића који су у функцији. Дакле, није вишак. „Шкрге“ које се јављају код фетуса (што „дарвинисти“ наводе као доказ да је човек у првобитном стадијуму развитка био риба), заправо су отвори који прерастају у ушну шкољку и унутрашње ухо. Уши не служе за дисање, зар не?

По Дарвину, међутим, еволуција је учинила да од најсићушнијих микроба, преко риба, и мајмуна настане човек. Све ово је по њему последица чисте случајности и веома дуготрајан процес. Највећи део своје „теорије“ Чарлс Дарвин је ископирао од свог деде, Ерасмуса Дарвина, Џенеровог савременика и познаника. Ерасмус је ову теорију смислио у чистој доколици.

Др Ерасмус Дарвин, познати аутор „Зоономије“, опчињен вакцинацијом као самим божијим даром, писао је Џенеру 24. фебруара

 • * 1802. (неколико недеља пре своје смрти) и следеће:

„…Веома брзо можемо очекивати да би се крштење и вакцинација деце могли изводити истог дана“

 •  У то време, наиме, није било необично да групу људи на вакцинацију у болницу води католички свештеник.

За откривање нових чудотворних лекова били су тада веома заинтересовани и језуити, мада по неким тврдњама више у потрази за делотворним отровима којима би елиминисали јеретике.

Идеју за теорију о пореклу врста Дарвин је позајмио од древних Египћана. Мајмуни су играли веома важну улогу у њиховој паганској религији, коју су касније преузели римокатолици . Они су сматрани светим бићима управо зато што се веровало да је човек постао од мајмуна преко процеса названог „трансмиграција душа“. Они који нису били довољно добри да оду на египатска небеса…добијали су другу шансу…и послати су натраг на земљу…где су улазили у ниже форме живота… и деловали поново кроз животињско царство.

Обличије мајмуна је била последња станица пре него што би душа ушла поново у човека и зачела свој нови циклус. Читав процес је трајао око 3000 година . Земља тада можда није ни била округла толико дуго, али су злобници ипак додали векове у тај свој измишљени календар. Данашњи злобни владари свег знања и новца на свету отишли су корак даље и додали овом календару милионе година. Ко у тим релацијама ишта може доказати? Египатски бог мудрости Тот у обличију бабуна.

Мешање животиња и људи у Египту је било уобичајено.Тако се често египатска богиња плодности и материнства, Хатор, приказивала са главом краве. Хатор значи дом. Њен син Хорус (бог времена) сваке ноћи је одлазио на починак и дојење код своје мајке Хатор (да ли у њен шатор или тор?). Ујутру би пун енергије доносио нови дан бљештавог светла.

Хатор је тако сматрана небеском богињом. Она је често представљана и у облику велике небеске краве, која је родила Универзум. Хатор је иначе била ћерка бога сунца Ра. Древна и модерна уметничка визија богиње Хатор, свете краве.

Она је представљана као крава или као жена са обележијма говеда (кравља глава, уши или рогови као део њене фризуре). Сматрана је и богињом музике, песме, игре и задовољства, али је била, пре свега, богиња Месеца. Важила је и као заштитница трудних жена и бабица. Њен главни храм је био у Дендери, где је обожавана са њеним сином, па мужем, Хорусом. Грци су ово божанство преузели под именом Афродита. Када се Хатор удала за свога сина Хоруса добила је име Исис. Од њеног имена, верује се, потиче и ознака за данашњи долар $ = ISIS. Ту је наравно и египатска пирамида са свевидећим оком. Златно теле је било обожавано у Палестини.

Крава је тако најстарија света животиња. (Шта ми данас радимо са кравама, савршено добро говори инфицирање болестима милиона крава и њихово масакрирање да би се добила кравља лимфа за вакцине.)

Несвета крава данас, везана и са забоденим иглама како би се прикупила лимфа из њеног крвотока. Ово је права слика која показује како је данашња цивилизација ЗВЕРСКА!

 • Да ли треба подсетити да људи данас обожавају злато, аутомобиле и НОВАЦ.

Дела природе (Бога) више нико не обожава. Данас се градска (вакцинисана) деца плаше уличног пса, али уживају у бацању петарди и њиховим заглушујућим пуцњима. Није ли то сигуран показатељ о дегенаративном процесу који садашњу цивилизацију приводи крају?

Крављизација (вакцинација) је тако постала обичај „научно утемељен“ који се проширио у читавој Европи, и веома брзо и у Америци. Данас је вакцинација законом обавезна у највећем броју земаља. Сиромашна Африка посебно је згодна мета фармацеутског бизниса који се у форми „хуманитарне помоћи“ преко УН-а често пласира неуком сиромашном становништву. Тако им „човеколики мајмун“ прво пошаље вирус, па вакцину. Последице, можете претпоставити.

Када је исто штетно, а када корисно?

Луја Пастера (1822 – 1895) називају француским Џенером. Извео је стотине свирепих експеримената са животињама у намери да докаже тезу о клицама као узрочницима болести. Наравно, и Пастер је полазио од недоказане Дарвинове претпоставке да животиње и људи деле исте болести, јер имају исто порекло.

Данас је пастеризација млека уобичајен процес у коме се млеко загрева све док све клице и гљивице, а са њима и скоро све храњиве материје, не испаре. Немогуће је више купити млеко које није пастеризовано.

 • Дакле, наука каже да није добро за људе да пију млеко у свом изворном облику и са свим састојцима које оно има. Али, иста наука каже да је корисно да будемо вакцинисани (заражени) са оболелом лимфом краве, мајмуна, пацове…

Да подсетимо да наш желудац има могућност да многе отровне материје неутралише и не пропусти их до крвотока, али ако се исте материје убризгају под кожу или директно у крв, нема нам одбране помоћу моћне желудачне киселине. Не смета ни то што су краве претходно добро накљукане хормонима за раст! Али, то доноси профит, забога!

Да ли се након вакцинације заиста постаје имун на неке болести?

Многи људи сваке године трче код лекара да би примили вакцину против грипа. Када их вирус грипа ипак нападне, кажу да им вакцина није помогла јер је вирус вероватно био „много јак“. Лекари , међутим, воле да кажу да је разлог грипа јер сте примили вакцину против једне врсте вируса, а напао вас је мутирани облик. Па што вам одмах нису дали вакцину тог мутираног питате се? Нису га имали, управо је мутирао кад су вакцине већ биле спремне (купљене и дебело плаћене).

Наравно, није проблем у лекарима који примењују оно што уче. А уче управо оно што моћни фармацеутски картел жели да уче како би били добри дилери лекова. Лекар који заиста лечи, фармако-бизнису се не исплати. Такав неће добити паре за специјализацију нити за научни рад. И колеге ће га све више презирати, посебно они којима квари уносан бизнис. А медицина то све више и јесте – бизнис који се као и сваки други. Да ли сте се запитали зашто се врши приватизација у здравству, кад већина људи то и не може да плати?

 • Још горе је ако се запитате шта се стварно налази у вакцини коју сте обавезни да дате свом детету. Бићете шокирани!

Погледајмо шта садрже неке вакцине које се најчешће користе:

 • Acel-Immune (DtaP) ПРОТИВ ТЕТЕНУСА, ДИФТЕРИЈЕ, Великог Кашља, садрЖИ: отрове дифтерије и тетенуса и абсорбоване нећелијске састојке великог кашља, формалдехид, алуминијум хидроксид, алуминијум фосфат, антисептик, емулзификатор желатин…
 • Вакцина: Attenuvax – Measles (Merck & Co.) ПРОТИВ МАЛИХ БОГИЊА САДРЖИ: Живе вирусе малих богиња, неомицин, воћни алкохол, хидролизирани желатин, заметак пилета…
 • Вакцина: Biavax – Rubella (Merck & Co.) САДРЖИ:Живе вирусе рубеоле неомицин, вочни алкохол хидролизирани желатин, људске двохромозомске ћелије од ткива абортираног фетуса…
 • Вакцина DPT (GlaxoSmithKline) ПРОТИВ ДИФТЕРИЈА, ТЕТАНУСА, ВЕЛИКОГ КАШЉА САДРЖИ: отрове дифтерије и тетануса, формалдехид, алуминум фосфат, амонијум сулфат, тимеросал, испрана овчија црвена крвна зрнца….
 • Вакцина: DRYVAX (Wyeth-Ayerst, још без лиценце) САДРЖИ: Велике богиње – живе кравље вирусе, „неке микробне отрове, стрептомицин сулфат, хлортетрациклин хидрохлорид, неомицин сулфат глицерин и фенол, мешавину добијену дестилацијом течности из пликова телеће коже угљеним катраном.
 • Вакцина FluShield (Wyeth-Ayerst) ПРОТИВ ГРИПА САДРЖИ: Тровалентни вирус грипа тип А и Б, гентамицин сулфат формалдехид, тимеросал и полисорбат 80 течност из пилећег ембриона.
 • Вакцина Imovax (Connaught Laboratories) САДРЖИ: Апсорбоване вирусе беснила, неомицин сулфат, фенол, црвени индикатор хуманог албумина, диплоидне ћелије из ткива абортираног људског фетуса.
 • Вакцина орална полио: Orimune – Oral Polio (Wyeth-Ayerst) САДРЖИ: Три типа полиовируса, ослабљени неомицин, стрептомицин сорбитол, ћелије мајмунских бубрега и серум телета.

Прање зуба је веома важно рећи ће вам сваки лекар. Прогутати болесне ћелије мајмунских бубрега и лимфу зараженог телета је О.К. Е, то је данашња медицина под покровитељством Рокфелеровог фармацеутског картела који је и власник „Енциклопедије Британике“ и највећег броја медицинских научноистраживачких центара. Дакле, од човека се, новцем и контролом медија, ипак може направити „мајмун“. Па, пријатна вам вакцинација „човеколики мајмуни“!

Како преживети „мајмунизацију“ и „крављизацију“?

Увођење обавезне вакцинације није ишло ни мало лако, управо зато што су људи веома брзо уочили да вакцине њиховој деци чине више штете него користи. Ево неколико занимљивих датума о медицинској инквизицији у Енглеској који нису за употребу у уџбеницима:

* 1839. У Енглеској је избила епидемија великих богиња. Умрлих је било 22.081.

* 1840. Цепљење је стављено ван закона.

* 1853. Изгласан је Закон о принудној вакцинацији. Родитељи су морали да вакцинишу своје дете чим наврши 3 месеца или су се суочавали са казном од 20 шилинга.

* 1855. Уводи се обавезна вакцинација у САД. (И данас је тамо вакцинација обавезна у свим државама, иако многи настоје да право на изузеће од вакцине буде гарантовано људско право.)

* 1859. Чарлс Дарвин објављује „Порекло врста путем природне селекције“. Од тада мајмуни се сматрају нашим блиским рођацима стога не представља никакав проблем да се лимфа оболелог мајмуна убризгава људима. И данас је ово официјелни научни став који се учи у свим школама. (Сетите се како се провела бивша српска министарка просвете Љиљана Чолић када је изразила свој критични став према овој Дарвиновој тези. Не само да је „религиозни“ Коштуница одмах склонио са министарског места , већ ју је српска неука псеудоелита почаствовала бројним уображеним и надменим коментарима користећи, наравно, Сорошове медије).

* 1867. Избегавање вакцинације против великих богиња резултирало је још оштријим новчаним казнама. Хиљаде људи пркосило је овој медицинској инквизицији и многи родитељи напустили су Британију радије него да децу вакцинишу, сматрајући то варварским обичајем.

* 1868. У Британији је формирана Лига против обавезне вакцинације.

* 1870. Избија двогодишња епидемија великих богиња у читавој Европи.

* 1889. Формирана је Краљевска комисија да испита деловање вакцине. Седам година су заседали и издали 6 извештаја, а коначни је објављен

* 1896. Резултат је био Закон о вакцинацији из

* 1898.

* 1896. Краљевска комисија није више могла да игнорише огроман број доказа о штетности вакцине, па су препоручили да се обавезна вакцинација обустави.

* 1898. Закон о вакцинацији није више имао санкције.

* 1900. Банкарски картел Рокфелера и Ј.П. Моргана (који и данас контролишу глобални фармако-бизнис) купује Енциклопедију Британику и све референце које су постојале о штетности вакцина су уклоњене. (Данас ударни глобални медији приказују само научне расправе између подобних лекара и са дилемом да ли деци треба давати различите вакцине појединачно, или их комбиновати у једну, која је наводно мање штетна. Цврц!) Родитељи овако могу да бирају: „Да сте одмах рекли, могли смо дати само ову једну иглу од три вакцине. Свеједно, урадићемо тако следеће године“.

* 1910. Флекснеров извештај позива на затварање преко половине медицинских школа у САД.

* 1911. Вакцинација је постала обавезна у САД.

* 1911. Вакцинација је постала обевезна за америчку војску.

* 1917. Пре него што су послати у Европу, сви амерички војници су вакцинисни. Ретзултат – хиљаде мртвих.

* 1918. Преко 675.000 Американаца и 25 милиона људи широм света умире од вакцинације у првој епидемији светских размера. Медицинска инквизиција то прикрива називајући то „Шпанским грипом“.

* 1971. Епидемија великих богиња у Југославији. СФРЈ у којој је апсолутну власт имао масон високог ранга у служби Рокфелера, Јосип Броз, искоришћена је као заморче како би се на узорку од 21 милиона људи испитало деловање вакцине против „вариоле вере“. И не само то већ и да се испита да ли се 21 милион људи у тоталитарном режиму може брзо вакцинисати и преко медија направити „мајмунима“. На читавом југословенском простору је од тада све већи број оболелих од шећерне болести које до тада није било. ( О „вариоли вери“ и овој епидемији ће бити речи у посебном тексту).

* 1976. Нова превара је смишљена под називом „Велика свињска грозница“. Председник Форд је вакцинисан пред ТВ камерама. Више од 500 људи који су примили вакцину постало је парализовано услед Гуиллаин-Барре синдрома.

Председник Форд се вакцинише.

* 1991. На почетку „Заливског рата“ хиљаде војника НАТО примило је вакцину са смртоносним вирусом антракса.

* 2002. Рат у Ираку води ка вакцинацији читаве америчке популације. Инциденти са антракс писмима који су након терористичког напада на Њујорк и Вашингтон добили огроман медијски простор, били су само увод. Сетите се како је све напрасно нестало. Час га има час га нема.

Вакцина „Гардасил

 • Последњи хит је свакако „епохалан изум“ вакцина „GARDASIL„.

Иако је компанија „Merck“ дошла на веома лош глас након што је њен смртоносни лек „Voixx“ (против болова) наводно узрок изненадног срчаног напада (због чега се против компаније води 13.000 судских спорова), америчка Федерална агенција за лекове (FDA) одобрила је њихов производ – вакцину „Гардасил“. Ова вакцина, наводно, спречава појаву једне врсте рака материце који настаје од хуманих папилома. Уз громогласну медијску помпу, вакцина је представљена јавности уз препоруку да се њоме превентивно вакцинишу све девојчице од 11 и 12 година.

Амерички „Саветодавни одбор у спровођењу имунизације“ такође је саветовао „Центре за контролу болести и превенцију“ у САД да девојчице још у 9. години буду вакцинисане. Изношење бројки о огромном порасту броја оболелих од рака постало је учестало на свим светским медијима. Такво алармантно стање логично је да мора резултирати већом бригом државе за младе нараштаје, те се вакцина топло препоручује. То што ове бројке нико не може да потврди и што би се увођењем обавезне вакцинације девојчица у компанију „Merck“ слиле огромне паре, два су сасвим довољна разлога да у добре намере овог повезаног медијског и фармако-бизниса посумњамо. А они јесу повезани.

Најагилнији у изношењу алармантних података о здрављу грађана Србије је Сорошов РТВ Б92. Поред индукције педофилије, насиља у породици, наркоманије, хомосексуалности, опште корумпираности, ударна вест им је била и вакцина „Гардасил“. Док у Америци исмејавају ову Меркову подвалу, многе забринуте српске мајке би и населе на причу о овој вакцини. Проблем је једино превисока цена од 360 долара.

Поменимо да последице од употребе ове вакцине уопште нису испитане.